Personale

 

Anders Lamberg, Speciallæge i ortopædisk kirurgi, ph.d.
Jeg er den læge, du møder på klinikken – og den du kan henvende dig til med dine symptomer. Jeg foretager kliniske undersøgelser, ultralydscanning, behandling eller operation inden for det ortopæd-kirurgiske speciale – dog fortrinsvis på hænder og fødder.

Betina Hyldahl Svarrer
Jeg er lægesekretær – og er den første man møder, når man kontakter klinikken. Jeg sørger for korrekt journalføring og står for indkaldelse til undersøgelser og operation. Jeg står for kontakten til sygehuse og lægeklinikker med henblik på røntgenundersøgelser, MR-scanning etc. Desuden giver jeg vejledning om sygemelding efter operation og besvarer dine spørgsmål om operationer og procedurer.

Anne Grete Ferløv Pedersen
Jeg er sygeplejerske – og tager imod og forbereder dig, når du skal opereres. Jeg giver vejledning og instruerer om forløbet og eventuelle forholdsregler samt sygemelding. Sårpleje, bandagering og fjernelse af sting og K-tråde er også mit ansvarsområde. Skulle der opstå spørgsmål efter operationen, kan du ringe til mig. Jeg har desuden konsultationer i samarbejde med lægen ved opfølgning og kontrol.

Cecilie Vestergaard

Jeg er assistent på klinikken, og tager imod og forbereder dig, når du skal opereres. Jeg giver vejledning og instruerer om forløbet og eventuelle forholdsregler samt sygemelding.